Ciutat

Més efectius policials a Sabadell per Festa Major

La Policia patrullant a la plaça Sant Roc / VICTÒRIA ROVIRA

Reforç policial a Sabadell per la Festa Major del 2021. Tots els efectius de Policia Municipal estaran en actiu durant la Festa Major, segons han anunciat fonts municipals al D.S., per mantenir la vigilància habitual de la ciutat així com el control en totes les activitats programades. A l’espera de determinar la xifra d’efectius, les mateixes fonts sostenen que la vigilància de la ciutat es complementarà amb la presència de Mossos d’Esquadra, que també reforcen els seus efectius durant aquests dies a la nostra ciutat.

“Demanem a tothom prudència durant la festa i actuar amb responsabilitat”, ha expressat el tinent d’alcaldessa i regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez. De fet, les reunions de més de 10 persones continuen prohibides, malgrat que per Festa Major es puguin organitzar activitats a l’aire lliure amb un màxim de 300 persones (amb el compliment estricte de les mesures de seguretat). 

També els botellons a la via pública i fer un mal ús de la mascareta continuen sota lupa. De fet, es tracta dels incompliments  més sancionats aquest estiu a la ciutat. Segons les últimes dades disponibles, entre juliol i agost, les reunions que superen les deu persones (24 sancions) i el consum de begudes alcohòliques al carrer (20) han estat les principals normes contra la Covid que més s’han incomplert, després del confinament nocturn (147 sancions). 

Reforç policial, també el 2020

L’any passat, malgrat que es cancelaven totes les celebracions, l’Ajuntament reforçava igualment els efectius policials. La Policia Municipal, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, doblava la seva presència per carrers i places de la ciutat durant els dies que s’hauria celebrat la Festa Major.

El dispositiu nocturn que s’habilitava aleshores, de fet, era el mateix que el que es va preveure per la Festa Major del 2019. En total, 17 equips en marxa.

GRÀFIC | Incomplir el toc de queda, la norma contra la Covid més sancionada a Sabadell

Comentaris
To Top