Publicitat
Ciutat

La víctima i l’agressor sexual de Sabadell no es coneixien d’abans

La víctima de l’agressió sexual al parc de Catalunya durant la Festa Major no coneixia de res l’autor dels fets. Segons apunten fonts properes al cas, la jove –menor d’edat– només ha pogut donar una descripció física del presumpte agressor. No en sap el nom ni qui era. I no l’havia vist abans de la matinada de dissabte, la primera nit de Festa Major.

L’agressió es va produir cap a les 2 h, mentre centenars de joves feien botellón al parc de Catalunya després del final dels concerts. La màxima prioritat ara és identificar-los: els Mossos d’Esquadra busquen testimonis, persones que puguin ajudar a cercar l’agressor. Així mateix, la Divisió d’Investigació de la policia catalana revisa el contingut de les càmeres de l’interior del parc i de l’Eix Macià.

La víctima –de 17 anys i de fora de Sabadell– va ser assetjada per una sola persona en presència d’una amiga dins del parc. Tot i que s’està treballant amb diverses hipòtesis vinculades a un delicte contra la indemnitat sexual, els indicis i la declaració de la víctima apunten a una violació consumada.

La jove havia begut i el presumpte agressor hauria aprofitat la seva situació de vulnerabilitat i l’aglomeració al parc per consumar l’acte. L’amiga que l’acompanyava –també menor d’edat– no va ser agredida sexualment, segons ha pogut saber aquest diari.

Denúncia el mateix dia dels fets

La policia va tenir coneixement dels fets a les 2.17 h. El primer avís el va donar una tercera persona que va acudir a ajudar les noies. En qüestió de minuts es van apropar fins al lloc agents de la Policia Municipal, dels Mossos i una ambulància del SEM per comprovar el seu estat. La víctima va ser traslladada al Parc Taulí, on se li va realitzar un examen mèdic. Va realitzar la denúncia el mateix dia dels fets.

La policia catalana i l’Ajuntament de Sabadell estan en contacte sobre el desenvolupament de la investigació. S’ha ofert suport a la víctima i al seu entorn proper a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) amb l’objectiu d’assessorar i acompanyar la jove.

Una menor d’edat, víctima d’una agressió sexual al Parc Catalunya de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top