Ciutat

FOTOS: L’aparcament del Passeig, un buit de 500 places

Fa quatre anys que l’aparcament dels FGC al Passeig està tancat (ara ja de propietat municipal). Aquest dimarts, per primer cop, els mitjans de comunicació hi han pogut accedir i fer-hi fotos.

L’aparcament té dues plantes soterrades; aquesta és una part de la primera / LLUÍS FRANCO

Un cop estiguin units els aparcaments de Dr. Robert i dels FGC, l’entrada i la sortida del carrer del Sol i del carrer del Pedregar desapareixeran. A hores d’ara, l’aparcament dels Ferrocarrils és un espai immens de dues plantes submergides en la foscor, en espera que s’adeqüin i ofereixin 192 places de pàrquing, que sumades a les 308 del de Dr. Robert n’oferiran 500.

Detall de la primera planta de l’aparcament / LLUÍS FRANCO

L’espai és un gran buit on hi ha senyalitzades les rampes com la que es veu a la imatge i el forat de l’ascensor / LLUÍS FRANCO

Part final de la primera planta del pàrquing, amb la sortida a la rampa del passeig de Manresa al fons / LLUÍS FRANCO

Un forat a la porta permet veure una imatge particular, la rampa de sortida des de l’interior, amb la Via de Massagué al fons / LLUÍS FRANCO

Tanques dipositades a l’entrada de la primera planta / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell preveu que el pàrquing entri en funcionament el 2024, després d’invertir 4,5 milions d’euros per adequar-lo. Es preveu que les obres comencin a finals de 2022 o principis de 2023, quan acabin o estiguin a punt de fer-ho les de reforma del Passeig, que han de començar després del Nadal d’aquest 2021.

El nou aparcament del Passeig tindrà l’entrada per la plaça de l’Àngel

Comentaris
To Top