Publicitat
Ciutat

Cinc ferits en un tiroteig després d’un 'botellón' a Sabadell

Cinc persones han resultats ferides aquesta matinada de dilluns en un tiroteig a Sant Pau de Riu-Sec (Sabadell), prop de l’Ikea, després d’un botellón. Un home ha obert foc contra un grup de persones que estaven bebent per la zona. Totes les víctimes són d'origen estranger.

L'autor del tiroteig i les víctimes es coneixien d'abans i, segons fonts policials, tot fa pensar que la motivació del trets seria una venjança. Els Mossos d'Esquadra busquen l'home responsable dels trets per detenir-lo.

Els fets han tingut lloc passada l'una de la matinada al carrer de la Serra de Galliners, entre el McDonalds i l'Ikea i el centre comercial Via Sabadell. Diverses dotacions de Mossos, Policia Municipal i del SEM s'han desplaçat fins al lloc, on han trobat les víctimes ensangonades després de l'atac. Dues d'elles estaven ferides de gravetat –una d'elles és una dona en avançat estat de gestació–. La dona hauria perdut el seu fill després del tiroteig.

Pla detall de restes de sang marcades per la policia científica en el lloc del tiroteig de Sabadell, el 20 de setembre de 2021 / ACN (Horitzontal)

Segons fonts de la policia catalana, no es tem per la vida de cap dels ferits. L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos de la Regió Policial Metropolitana Nord ha assumit la investigació.

Enfrontament o venjança

La investigació encara es troba en una fase inicial. Es treballa amb dues hipòtesis: un enfrontament entre dues bandes llatines –fonts coneixedores dels fets asseguren al D.S. que hi va haver creuament de trets–. Sobre la taula també hi ha la sospita que l'autor del trets havia tingut una relació sentimental amb una de les dones ferides, i que el pistoler hauria actuat motivat per una venjança passional.

Els Mossos d'Esquadra estan prenent declaració a testimonis i víctimes amb l'objectiu d'esclarir els fets i identificar l'autor –o autors– del tiroteig.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top