Publicitat
Diners

Sampling Innovations permetrà provar les fragàncies d’una manera més segura

Ticket Scent és el dispensador d'etiquetes que aportarà seguretat als consumidors que oloren fragàncies / CEDIDA

L’empresa sabadellenca de mostres de perfumeria i cosmètica Sampling Innovations Europe ha ideat una nou dispensador d'etiquetes, anomenat Ticket Scent, que aportarà seguretat als consumidors que oloren les fragàncies que el porten.

La companyia l’ha ideat amb l’objectiu que els clients puguin olorar el perfum a la mateixa botiga física on es vengui sense sentir inseguretat. Per aconseguir-ho, Sampling Innovations utilitza un sistema de distribució de mostres perfumades d’una manera higiènica, personal i senzilla.

Amb la pandèmia de la Covid-19, el sampling, és a dir, l’estratègia que consisteix a oferir mostres gratuïtes d’algun producte als clients, s’ha vist afectat. Dit això, Sampling Innovations ha presentat Ticket Scent a la fira Luxepack, a Mònaco, una de les fires d’envasos de luxe més importants del món, que té lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre. És, sens dubte, una fita important per a la companyia sabadellenca.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top