Publicitat
Ciutat

Ràdio Taxi Sabadell denuncia una agressió física a un dels seus empleats mentre estava de servei

Imatge d'arxiu d'un vehicle de Taxi Sabadell / LLUÍS FRANCO

Ràdio Taxi Sabadell denuncia un robatori amb violència física a un dels seus empleats mentre treballava durant la matinada de divendres, dia 1 d'octubre. El conductor va ser presumptament agredit per un usuari, qui li hauria trencat el nas i dues costelles, així com ocasionat diverses ferides al cap.

La companyia sabadellenca avisa que des de "fa setmanes" que les agressions físiques a taxistes estan augmentant a Sabadell i a la resta de la comarca. "No és tolerable que els taxistes, en l'exercici de la nostra professió, ens afrontem a situacions desagradables com atacs verbals, impagaments o el fet de negar-se a posar-se la mascareta dins del vehicle", denuncien des de Ràdio Taxi Sabadell.

Petició a l'Ajuntament

Així mateix, des de la companyia de taxis demanen a l'Ajuntament de Sabadell que "alleugereixi" els tràmits per col·locar un dispositiu de seguretat als vehicles que permeti als conductors avisar a la Policia Municipal en cas de conflicte.

Des del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament han denunciat els fets i han mostrat el seu "rebuig" a la presumpta agressió. "La seguretat és un dret que tenim tots a la ciutat i que cal preservar amb recursos i polítiques adients", ha dit el portaveu dels republicans, Gabriel Fernàndez.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top