Diners

S’engega un pla de suport a l’automoció de la comarca

Vallès Automoció / CEDIDA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha presentat un nou pla d’acció de suport a la reconversió del sector de fabricació d’automoció a la comarca. La intenció amb el pla és incidir sobre un sector estratègic tant per a l’activitat directa de les empreses com per a l’afectació indirecta en altres camps.

A la comarca hi ha més de 50 grans empreses dedicades a l’automoció, que, juntament amb altres companyies de la cadena de valor, donen feina a més de 8.500 persones. Els darrers anys, s’ha produït un retrocés de les vendes i una afectació a les plantilles d’empleats.

Les accions previstes al pla d’acció pretenen pal·liar els efectes negatius sobre l’ocupació i la producció del sector. El Consell Comarcal ha rebut de la Diputació de Barcelona un fons per valor de gairebé 250.000 € a executar fins al 31 de desembre del 2022.

El passat divendres al matí es va aprovar el pla en una trobada amb la presència d’organitzacions sindicals, empresarials, cambres i universitats.

Publicitat
Comentaris
To Top