Diners

Les empreses del Centre Metal·lúrgic bequen estudiants d’FP gràcies a un acord amb la Fundació Impulsa

Foto d'arxiu del concurs de fusta moble FP / LLUÍS FRANCO

El Centre Metal·lúrgic ha signat un acord de col·laboració empresarial amb la Fundació Impulsa, a través del qual les empreses de la patronal del sector del metall han becat alumnes de formació professional (FP).

La base de l’acord és difondre les activitats i programes de la Fundació que promouen la igualtat d’oportunitats dels joves i els acompanya en la seva formació. Dit això, la Fundació Impulsa va néixer l’any 2015 com a iniciativa d’un grup d’emprenedors implicats a crear una societat més justa i cohesionada. Aquest esperit és compartit pels empresaris que formen part del programa ConCentrem del Centre Metal·lúrgic, que de fet molts d’ells han fet aportacions econòmiques per donar oportunitats a alumnes que no disposen dels suficients recursos econòmics per seguir formant-se, però que volen seguir estudiant.

Fins a onze companyies vallesanes han donat suport a la iniciativa del Centre Metal·lúrgic i la Fundació Impulsa. D’altra banda, durant la signatura del conveni entre les dues entitats, ja es van establir pròximes col·laboracions conjuntes per ajudar els col·lectius més vulnerables de la comarca.

Comentaris
To Top