Ciutat

Els Ballesteros celebren la Festa del ‘Cocido Andaluz’ amb la presència de més de 600 persones

La festivitat ha tingut una gran participació després de dos anys sense fer-se / VICTÒRIA ROVIRA

L’Agrupació Andalusa San Sebastián de los Ballesteros ha celebrat aquest diumenge un dels seus esdeveniments més coneguts i importants: la Festa del Cocido Andaluz. Més de 600 persones s’han concentrat a la Font de Can Rull des de les dotze del migdia per gaudir de la festivitat. Feia des del 2019 que els Ballesteros no podien celebrar-la per culpa de les restriccions de la pandèmia.

Dit això, els assistents a la festa, situats en taules -cada família n’ocupava una diferent-, han gaudit de diversos entrants abans de provar el tradicional cocido andaluz, un plat típic d’Andalusia que inclou una barreja de cigrons amb mongetes.​ A més, si sol afegir carn de boví, cansalada i costelles de xai.

Membres de l’Agrupació Andalusa San Sebastián de los Ballesteros preparan el ‘cocido andaluz’ / VICTÒRIA ROVIRA

Així mateix, les més de 600 persones que estaven a la Font de Can Rull també s’han entretingut amb les diverses actuacions musicals programades per a la festivitat, amb protagonisme especial pels Cuadros de Baile. En definitiva, els Ballesteros han aconseguit recuperar l’ambient festiu de la Festa del Cocido Andaluz.

Els assistents han pogut gaudir d’actuacions musicals / VICTÒRIA ROVIRA

Més activitats previstes

L’Agrupació Andalusa San Sebastián de los Ballesteros té més activitats previstes en les pròximes setmanes. D’entrada, celebrarà la Festa de la Castanyada el pròxim 31 d’octubre i dues setmanes més tard organitzarà una excursió. Així mateix, el Festival del Flamenco serà el dia 20 del mateix mes i el 18 de desembre tindrà lloc l’última activitat de l’any, el Festival de Villancicos.

Comentaris
To Top