ESPORTS

L’Estadi Josep Molins reviu l’ambient atlètic amb l’Encontre de l’Amistat

Els representants de la J.A. Sabadell van tenir una bona actuació / Lluís Franco

La relaxació de les mesures per la Covid va permetre gaudir d’una gran jornada atlètica a l’Estadi Josep Molins. L’Encontre de l’Amistat internacional organitzat per la Joventut Atlètica Sabadell, dins dels actes del Centenari, va oferir un extraordinari ambient a les graderies de Sant Oleguer. Es va reviure el caliu atlètic d’abans de la pandèmia.

En l’àmbit esportiu també es va poder veure un bon nivell, tenint en compte que els atletes encara es troben en una fase de pretemporada i no poden forçar la màquina. En la categoria masculina, el domini va ser clar per part de l’Arcobaleno italià, destacant algunes marques com el 35,18 als 300 m de Luca Bincardi o els 1,90 m a l’alçada de Michele Marchiori. En l’apartat femení, el Bernex/Confignon suís va imposar la qualitat dels seus atletes. Michèle Garlinski, amb 5,54 m al salt de llargada i un excel·lent 46,71 als 300 m tanques, va ser de les destacades.

De l’actuació de la representació de la Joventut Atlètica Sabadell, el nivell global va ser força positiu, amb alguns noms propis: Ambar Tomas va fer 6,51 als 2.000 m i Fatoumata Dialo, 13,40 als 100 m; en l’apartat masculí, els joves van brillar, com Martí Molins amb un 2,39 als 1.000 m i Max Peula amb 37,72 als 300 m, ambdós en categoria sub-16 i sub-18.

Suspès l’acte central
El contrapunt negatiu ha estat la suspensió de l’acte principal del Centenari previst pe al cap de setmana del 20 i 21 de novembre. S’havien de fer diverses proves al carrer -fins i tot una Milla urbana- entre la plaça del Dr. Robert i el Passeig, però el muntatge de la Fira de Santa Llúcia per les festes nadalenques ho impedeix, segons va comunicar l’Ajuntament a la Joventut Atlètica Sabadell. Ara el club es planteja ajornar la celebració a la primavera del 2022 encara que estigui fora del context del Centenari. “Pensem que val la pena celebrar-ho més tard perquè és una manera d’acostar l’atletisme a la ciutat”, explica Juan Manuel Prieto, secretari de l’entitat i membre de la Comissió organitzadora del Centenari.

Comentaris
To Top