Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament programa diferents visites al patrimoni històric de la ciutat

Els caps de setmana dels mesos d’octubre a desembre l’Ajuntament de Sabadell ha programat un seguit de visites turístiques i rutes guiades per donar a conèixer alguns dels elements més destacats del patrimoni històric local. Es vol donar resposta a la constant demanda dels veïns que volen accedir a certs llocs però no poden, ja que estan tancats i només obren al públic en dates molt assenyalades com Festa Major.

La Torre de l’Aigua és un dels edificis que es podrà visitar / Ó. ROJAS

El consistori avança que l’acció es podria prorrogar si la resposta de la ciutadania és bona. Per participar-hi cal reservar plaça al Museu d’Història (937 27 85 55). Cada visita durarà una hora i es faran grups de 25/30 persones.

Calendari

Els dissabtes 23 d’octubre, 13 de novembre i 11 de desembre, d’11 a 13 h, es podran visitar el campanar de Sant Fèlix, la Casa Duran i el Vapor Buxeda Vell. I els diumenges 24 d’octubre, 14 de novembre i 12 de desembre, obriran les portes d’11 h a 13 h la Torre de l’Aigua, l’ermita de Sant Pau de Riu-sec i el pou de Glaç de Sant Oleguer.

Així mateix, el 30 d’octubre es farà un itinerari pel cementiri de Sant Nicolau i el 31 es podrà veure el Vapor Buxeda Vell. El 27 de novembre es faran Històries del carrer i el 28, visita teatralitzada a la Torre de l’Aigua.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top