Diners

Leadin, la ‘start-up’ que ajuda les empreses a créixer

Leadin té les oficines al CREC Coworking Sabadell, situat al número 62 del carrer del Sol / CEDIDA

Una start-up sabadellenca està revolucionant el món del màrqueting. Es tracta de Leadin, una agència especialitzada en la implantació i programació en HubSpot, una plataforma que registra tota l’activitat digital d’una persona vers una empresa i que serveix per prendre decisions en conseqüència. L’objectiu de Leadin és, doncs, aconseguir que les companyies que la contractin tinguin més clients i augmentin considerablement les seves vendes.

La start-up, que va néixer fa tres anys i té les seves oficines al CREC Coworking Sabadell, implanta HubSpot a l’empresa que demana els seus serveis i realitza programes intensius amb l’objectiu que sigui ella mateixa qui aprengui a utilitzar l’eina. “Empoderem l’equip de màrqueting i vendes perquè siguin capaços d’utilitzar HubSpot a nivell avançat un cop nosaltres ja no estiguem ajudant-los“, explica el director general de Leadin, Oscar Mascort. De fet, els programes de la start-up duren només sis mesos, temps suficient, però, per ajudar les empreses a fer un “salt qualitatiu”.

El director general de Leadin, Oscar Mascort / CEDIDA

Dit això, HubSpot és una plataforma creada per una empresa nord-americana anomenada de la mateixa manera. Leadin, és doncs, un partner oficial del software. L’eina conté una base de dades en què registra tota l’activitat digital d’una persona vers la companyia que en fa ús. “Ho sabem tot d’ella. Si visita el web, obre els butlletins, interactua a les xarxes socials… Som una espècie de Gran Hermano”, explica Mascort.

El director general de Leadin també posa èmfasi en el fet que HubSpot és útil per tenir en compte el comportament de l’usuari, és a dir, per saber el moment en el qual esdevindrà client i comprarà el producte de la companyia. “No podem deixar escapar els clients potencials, però hem de respectar els seus tempos de compra. Les persones tenim un procés de decisió únic”, assegura.

Leadin, que ja ofereix els seus serveis arreu de l’Estat, espera fer el salt a Amèrica Llatina en els pròxims quatre anys. “Tenim un pla de creixement clar i volem accelerar-lo per arribar a més empreses”, afirma Mascort. Així mateix, la start-up ja es prepara per obrir nous horitzons, encara inexplorats, del món del màrqueting.

Comentaris
To Top