Publicitat
Oci i cultura

De ser un jove emergent a arribar a exposar al museu

Oriol S. Enguany / DS

Els concursos artístics, finalment, tenen la seva recompensa.

El jove Oriol S. Enguany (Tarragona, 1994) inaugura dijous la seva exposició temporal Un gran dinar. Ho farà en ple Museu d’Art de Sabadell, gràcies a l’acord col·laboració de Ca l’Estruch i de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.

I és que Enguany va guanyar l’any passat, precisament, el premi Sabadell Obert. Aquesta distinció l’entreguen ambdues entitats en el marc del seu concurs artístic Certamen d’Art Emergent.

Els artistes del Sabadell Obert opten després a desenvolupar el seu treball a la NauEstruch, en temps de residència, amb l’objectiu que finalment el mostrin al Museu d’Art de la ciutat en forma d’exposició. 

Segons historiador de l’art Quim Torres, “l’origen rural –d’un mas de Constantí– i el destí urbà –a un estudi de Sabadell– provoquen qüestions duals al voltant de la convivència: les normes de la ciutat o l’accidentalitat del camp, la solitud en massa o la col·lectivitat de la família.

L’exposició s’inaugura dijous a les 19 h i es podrà veure fins al 21 de gener del 2022.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top