Diners

S’organitzen activitats per atraure talent emprenedor a Sabadell

La presentació del Mes de l’Emprendoria s'ha dut a terme aquest migdia a la Fira Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de quinze entitats, organitza per primera vegada el Mes de l’Emprenedoria, un esdeveniment que tindrà lloc aquest novembre i que té l’objectiu d’enfortir l’ecosistema emprenedor de la ciutat i de la comarca. Es promouran més de 30 activitats adreçades a persones emprenedores que volen posar en marxa un negoci, del tipus que sigui, o bé consolidar-lo.

Hi haurà xerrades de sensibilització, cursos de formació, tallers i fòrums d’emprenedoria, entre altres activitats organitzades conjuntament entre el consistori municipal i les entitats col·laboradores. Totes elles, es poden consultar a la pàgina web de Sabadell Empresa, de l’Ajuntament. Dit això, en aquesta primera edició de l’esdeveniment, el lema serà Les persones emprenedores són superherois i superheroïnes. La intenció que hi ha al darrere és visibilitzar els reptes que ha d’afrontar una persona que vol emprendre i la capacitat de superació que ha de tenir durant el dia a dia.

La creació del Mes de l’Emprenedoria té com a origen l’acord establert en el marc de la Taula per al Desenvolupament Econòmic i la Competitivitat de Sabadell, una eina de diàleg i col·laboració publicoprivada que té l’objectiu de rellançar el dinamisme socioeconòmic i la promoció dels actius i potencialitats de la ciutat.

La presentació de l’esdeveniment s’ha dut a terme aquest migdia a la Fira Sabadell. La tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, s’ha encarregat de presentar-lo flanquejada per representants de les entitats participants. “Des de l’Ajuntament donem la mà a l’emprenedoria, ja que estem en un territori ple de talent. Aquest novembre segur que sortiran molt bons projectes“, ha expressat González.

Les entitats que participaran de manera activa en el Mes de l’Emprenedoria son Cambra de Comerç Sabadell, Voluntaris en Assessoria Empresarial, Xarxa Onion, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Teixint Sabadell, Banc Sabadell, Microbank-La Caixa, ESDi, Parc de Recerca UAB (PRUAB), Gremi de Fabricants de Sabadell, Centre Metal·lúrgic, Ajuntament de Barberà, Ajuntament  de Castellar, Ajuntament de Sant Quirze i  Diputació de Barcelona.

Comentaris
To Top