Publicitat
Ciutat

Denuncien una nova agressió racista a la discoteca Waka Sabadell

Diferents persones denuncien una nova agressió racista que s’hauria produit la matinada d’aquest dilluns a la discoteca Waka Sabadell. Segons aquestes fonts, agents de seguretat del local d’oci nocturn haurien denegat l’entrada a la persona agredida, que posteriorment va rebre una brutal pallissa per part, asseguren, de dos membres de seguretat de l’establiment. El següent vídeo mostra les imatges:

No és la primera vegada que aquesta discoteca rep acusacions de racisme per part d’usuaris. Per exemple, 2019 Erik, de 21 anys, va fer públic el seu cas perquè aquella nit “van passar un munt de persones –sense ofendre– de pell blanca, jo estava entre tots ells, sent de pell negra, i em van decidir xutar“.

Publicitat
Comentaris
To Top