Diners

El Grupo Carinsa estrena un envàs biodegradable per a monodosis de salses

El Grupo Carinsa, amb seu a Sant Quirze, ha llançat un innovador envàs biodegradable i sostenible per a monodosis de salses. L’empresa va presentar-lo fa dues setmanes a Madrid en el marc de la 7a edició de l’esdeveniment Alibetopias, organitzat per la Federació Espanyola d’Indústries d’Alimentació i Begudes (FIAB).

Aquest nou format està pensat per mantenir el gust autèntic de les salses, siguin quètxup, mostassa o maionesa. “Hem aconseguit una nova patent de format monodosi, d’ús alimentari i 100% biodegradable. Això demostra el compromís ferm de la companyia amb el planeta”, afirma Angel Palomes, director d’I+D+i (Investigació, Desenvolupament i Innovació) de la divisió de salses i condiments.

La companyia de Sant Quirze està preparant un envàs amb la mateixa fórmula per a monodosis de xocolates / CEDIDA

D’altra banda, el responsable de la divisió, Artur Costa, assegura que l’envàs, que no conté plàstic, conserva la temperatura de les salses i ajuda a promoure un consum responsable. “Aquest envàs és de fàcil obertura. Té un tacte suau i, a més, no contamina i és innocu per a les persones”, apunta.

Comentaris
To Top