Ciutat

Un petit huracà deixa rastre a Sabadell

PLUJA RERE EL VIDRE / D.S

L’episodi continuat de pluges que des d’ahir dimecres afecta Sabadell es deu al sistema de baixes pressions que des de fa dies està afectant la Mediterrània Occidental, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya.

Si bé és cert que el centre o nucli d’aquest minihuracà mediterrani o medicà es troba a les Illes Balears, on es preveuen ventades fortes i persistents, un destacat temporal marítim i pluja molt abundant s’acosta des d’aquest dimecres i fins demà divendres.

A Catalunya, l’afectació de la pertorbació és tangencial, com s’ha constatat aquests darrers dies. Al llarg d’aquest les previsions més importants se centraran a l’extrem nord-est, però poden arribar a qualsevol lloc, com ha succeït a Sabadell.

Cap de setmana assolellat

A partir de demà divendres el sol recuperarà el protagonisme, que s’allargarà fins a la setmana vinent. Les temperatures durant el dissabte seran primaverals.

Comentaris
To Top