Publicitat
Ciutat

Obre una nova discoteca aquest dissabte a l’antiga Concor, al Centre de Sabadell

Sabadell tindrà una nova discoteca partir d’aquest dissabte, el dia de la seva inauguració oficial. Es tracta de Nüe, un nou local d’oci nocturn situat al carrer de Sant Cugat, 100, al Centre, on abans hi havia l’antiga discoteca Concor. L’establiment, que compta amb una gran sala de ball, obrirà cada nit de dissabte a diumenge. Els clients podran accedir-hi amb la pauta de vacunació completa o amb una prova negativa. També hauran de portar obligatòriament la mascareta.

Per aquest dissabte, qui vulgui entrar al local haurà de pagar nou euros per una consumició o catorze per dues. A més, tots els assistents rebran una consumició extra de regal. Dit això, Nüe disposa de tres pàrquings gratuïts a disposició dels seus clients.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de @nuesabadell

Publicitat
Comentaris
To Top