Ciutat

Una escola de Sabadell confina 157 persones per un brot de Covid

L’escola Guixot de Sabadell ha hagut de confinar 157 persones per culpa de la Covid, segons dades del departament d’Educació. En els darrers 10 dies, s’han comptabilitzat 26 casos positius, tots entre alumnes menys un corresponent a un treballador. És un dels centres educatius més afectats per la pandèmia a la comarca en aquests moments, juntament amb l’escola Thau i la Pureza de María, totes dues de Sant Cugat del Vallès.

Les dades d’Educació també assenyalen que, d’entre els 157 confinats, només hi ha un únic treballador de l’escola. La resta dels casos confinats són alumnes. Per altra banda, hi ha l’escola Concòrdia, que en els darrers dos dies ha confinat una cinquantena de persones per culpa de dos casos positius de Covid.

Altres centres afectats de la comarca

El brot al centre Pureza de María de Sant Cugat del Vallès continua actiu, però va a la baixa. Educació declara aquest dissabte 79 confinats, 17 menys, i tots són ara alumnes. En els darrers 10 dies hi ha hagut 10 positius, 9 dels quals alumnes i 1 professor o PAS.

També a Sant Cugat del Vallès, l’escola Thau té 311 persones confinades i 35 positius en els darrers deu dies. Dels confinats, 310 són alumnes.

Un altre dels brots al Vallès Occidental són a l’escola La Sínia de Cerdanyola del Vallès, amb 183 persones confinades i 40 positius en els darrers deu dies.

Comentaris
To Top