Publicitat
Diners

El 47è Premi David guardona els cinc millors estudiants de formació professional

Premi David
Imatge d’arxiu de l’acte de lliurament dels guardons del Premi David de l’any 2019, un curs que no va estar marcat per la Covid / LLUÍS FRANCO

Jordi Salas Seuba, Albert Torres Espin, Ismael Esteban Porto, Carles Auburtin Rius i Geoffrey Leonardo Rico Parra guanyen el Premi David en la seva 47a edició. David Fundació i el Centre Metal·lúrgic han fet públic el veredicte del guardó, que distingeix els millors estudiants de cicles formatius en les famílies professionals d’electricitat, fabricació mecànica, transport i manteniment de vehicles, tant de grau mitjà com de superior.

De les candidatures rebudes, s’ha dictaminat que el primer premi, corresponent a grau mitjà i amb una dotació de 1.500 euros, serà per a l’alumne Ismael Esteban Porto, de l’institut Jaume Mimó. El segon guardó valorat en 1.000 euros, s’atorgarà a l’alumne Carles Auburtin Rius, de l’institut Palau Ausit, mentre que el tercer, amb una assignació de 500 euros, es lliurarà a l’alumne Geoffrey Leonardo Rico Parra, de l’institut Castellarnau.

Així mateix, s’atorgarà el primer premi corresponent a grau superior, amb un valor de 2.000 euros, a l’alumne Jordi Salas Seuba, de l’institut Escola Industrial. El segon premi serà per a Albert Torres Espín, de l’institut Escola Industrial, i té una assignació de 1.000 euros.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dimecres 1 de desembre a les 19 h a l’Auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Als alumnes premiats se’ls lliurarà, a banda de la dotació econòmica, un diploma acreditatiu per la seva participació en el Premi David 2021, i també l’assistència gratuïta a dos cursos que es realitzaran a ESEC Centre Formació.

En aquesta edició, l’acte de lliurament dels guardons comptarà amb Carles Cuyàs, president de la Fundació Impulsa. Aquesta entitat promou la igualtat d’oportunitats dels joves.

Publicitat
Comentaris
To Top