Ciutat

FOTOS: Les obres per recuperar la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya posen rumb al 2022

Després que la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya acullís un Hospital Temporal de Campanya que mai no es va posar en pràctica, han començat les obres per recuperar l’ús esportiu de les instal·lacions. Les actuacions s’han iniciat aquesta setmana perquè s’hi puguin dur a terme competicions en absoluta normalitat a partir de l’any 2022.

De fet, una instal·lacio provisional servirà per fer entrenaments i competicions a partir de l’11 de desembre, segons les previsions. Es restarà a l’espera de tornar a instal·lar l’anella peraltada que hi havia abans de la pandèmia. Per això caldrà esperar a l’abril de 2022 per l’inici de les obres, que tenen un termini d’execució d’entre tres i quatre mesos.

Així és com s’està treballant per a recuperar la normalitat.

Les obres per recuperar la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya, a l’abril del 2022

Comentaris
To Top