Ciutat

Una avaria elèctrica paralitza part de les empreses de Zona Hermètica de Sabadell

Una avaria en un transformador elèctric a la Zona Hermètica ha deixat desenes d’empreses del polígon sense llum, ni connexió a internet, ni accés a servidors durant tot el matí. L’incident s’ha produït a dues cabines d’Endesa, situades al carrer de Raimon Casellas amb el carrer de Tamarit, a les 10 h d’aquest dilluns. La companyia elèctrica ja ha restablert el subministrament a 33 dels 42 clients afectats.

No hem pogut treballar durant tot el matí, perquè no ens funcionava el nostre servidor ni teníem connexió a internet. Ni vendre als clients, ni atendre a la botiga”, lamenta una de les empreses de Zona Hermètica afectades per l’avaria. S’han trobat, també, sense llum: “Estem utilitzant llanternes”, afegien des d’administració de la companyia. A la zona afectada per l’avaria al subministrament s’hi troben principalment naus industrials.

Quatre unitats de Bombers s’han desplaçat fins a l’emplaçament dels transformadors, alertats a les 9.58 h pel fum generat per l’avaria. Després d’actuar amb extintors per sufocar el perill, han deixat a les 11 h l’avaria en mans de la companyia Endesa.

Des d’Endesa recalquen que s’ha actuat ràpidament per restablir la connexió a internet i la llum dels afectats, mitjançant una línia de servei alternativa. A les 13.30 h, han informat que només quedaven nou clients afectats.

Comentaris
To Top