Diners

La multinacional Cegid adquireix l’empresa sabadellenca Robotics

Patricia Santoni (Cegid) i David Arderiu (Robotics) / CEDIDA

Cegid, un dels principals actors en el mercat de solucions de gestió en el núvol per als professionals dels sectors de finances, adquireix l’empresa sabadellenca especialitzada en la gestió horària i control d’accessos, Robotics, que compta amb més de 1.200 clients i prop de 75 treballadors.

Amb l’adquisició de Robotics, fundada l’any 1983 a Sabadell per Pere Arderiu, Cegid reforça la seva posició com a líder a Europa en el mercat de solucions de gestió en el núvol. La multinacional utilitzarà a partir d’ara la solució VisualTime de Robotics, una eina que ja utilitzen empreses com Adidas, Adolfo Domínguez, Bosch, Creu Roja, Haribo, Carglass, entre altres.

El gerent de Cegid, Pascal Houillon, explica que els clients de la multinacional es beneficiaran de VisualTime, una “solució útil i innovadora que els ajudarà a millorar la gestió de dos dels seus actius més valuosos: els seus empleats i el seu temps de treball”.

Per la seva part, el director general de Robotics, David Arderiu, ha avalat la venda de l’empresa. “Aquesta nova etapa suposa, sens dubte, una gran oportunitat per a totes dues organitzacions”, manifesta. Tots els empleats de Robotics s’incorporaran a Cegid a partir d’avui. A més, la multinacional preveu el llançament de VisualTime cap a altres països el 2022.

Comentaris
To Top