Publicitat
Oci i cultura

El joc metaliterari de Vila i Ros

Portada del conte, dissenyat per Sílvia Morilla i Serrano / DS

A cada llibre de contes que publica David Vila i Ros (Sabadell, 1977) sempre n’hi inclou un d’infantil protagonitzat pel Monstre Joan. I de Roba Estesa –el tercer volum– se n’extreu un conte que ha fet el seu propi camí.

I és que s’acaba de creuar amb La fada Ginesta, de la psicòloga Anna Muro. I de la trobada ha sortit La Fada Ginesta i el Monstre Joan. “És com la mateixa història, però ampliada”, explica Vila i Ros. “Reenfocada i amb una altra perspectiva, en aquesta trobada amb la fada Ginesta”, afegeix.

David Vila i Ros presenta ‘El monstre Joan va a l’escola’

Un exercici de metaliteratura en un àlbum il·lustrat per Christian Martínez, de petit format i que pot encaixar com a obsequi del tió.  

La presentació serà aquest divendres, 3 de desembre, en un acte a La Llar del Llibre a partir de les 19 h. Hi seran els tres implicats d’aquest joc metaliterari: els escriptors Vila i Ros i Anna Muro, i el dibuixant Christian Martínez.

Publicitat
Comentaris
To Top