Oci i cultura

La parasitació d’una classe sobre l’altra (amb humor negre), a La Quartera

La sala La Quartera acull aquest cap de setmana l’obra En Joko celebra l’aniversari. És un espectacle sorgit a l’Institut del Teatre a càrrec de la companyia Real Decreto 463. 

Es tracta d’una sàtira estripada i plena d’humor negre sobre la parasitació d’una classe social dominant a una de més humil i sobre la incapacitat de la classe treballadora per defensar-se. És un malson fet realitat al voltant d’un pobre noi encegat per l’ambició, innocent i naïf, que acaba de la pitjor de les maneres possibles. 

És, doncs, una metàfora de la lluita dels poderosos per desarmar els més humils.

Adaptada per Ramon Midó i amb l’escenografia de Mariona Ubia, compta amb la interpretació de Saïd Bosch, Mar Garrobé i Jordi Hanley. Les funcions tenen lloc divendres, dissabte i diumenge, a les 20 h (8 euros).

Més Agenda

  • A més a més, aquest divendres s’encendrà a la plaça d’Espanya un arbre de Nadal de set metres d’alçada, fet amb 1.200 ampolles de vidre reciclat. L’acte tindrà lloc a les 17.30 h. 
  • La cinquena edició del Cicle de Cinema sobre la Deportació als Camps Nazis arrenca diumenge amb el documental ‘Els oblidats de la Línia Maginot’ (Auditori Pere Quart, 18.30 h). Hi serà el guionista Josep Maria Ràfols.
Comentaris
To Top