Vallès

Manel, Dàmaris Gelabert, Clara Peya i Xiula, a la Marató de Suma de Castellar del Vallès

Un moment durant el concert d’Els Pets, vist des de l’aire / Raül Esteve
Concert de la passada edició de la Marató per la Diversitat de Suma / Raül Esteve

L’ambiciós cartell de la 3a Marató per la Diversitat, organitzada per Suma+, tornarà a dur grans artistes a Castellar del Vallès. Xiula, Dàmaris Gelabert, Manel i Clara Peya seran a l’Espai Tolrà, entre el 27 i el 29 de maig del 2022. El festival solidari encara comptarà amb més grups, que seran confirmats a principis d’any.

Els concerts serviran per finançar la causa solidària que impulsa l’entitat castellarenca Suma+. A través de la Marató per la Diversitat, es recapten fons “per donar millor resposta a les necessitats diverses dels alumnes” a les aules. Amb el suport de les associacions de famílies, els centres educatius i l’Ajuntament, l’entitat té l’objectiu de promoure la inclusió dels infants amb necessitats especials a les escoles ordinàries. També tenen l’objectiu de sensibilitzar la societat.

Dissabte al migdia (12 h) actuarà Xiula, i a la nit Clara Peya (21 h) i Manel (23 h) . L’endemà serà el torn de Dàmaris Gelabert (11 h). Els grups dels dos concerts de divendres, a les 21h i a les 23 h, encara no s’han anunciat. També actuaran grups locals i els restauradors locals instal·laran food trucks a l’Espai Tolrà.

Suma+ actua com a plataforma per reclamar a la Generalitat ampliar recursos per dotar de més vetlladores i professionals especialitzats a les aules, entre altres mesures. L’associació va engegar el projecte perquè assenyala que les escoles viuen “una situació d’emergència” en què “no es poden atendre els infants com hauria de ser”.

Macedònia, Els Pets, Miki Núñez, Elena Gadel o El Pot Petit són alguns dels grups i artistes que ja han participat en les edicions de la Marató per la Diversitat, que va néixer l’any 2019.

Dissabte 28 de maig, també s’organitzarà l’Univers Suma+. Es tractarà d’una fira d’entitats i projectes d’arreu de Catalunya relacionats amb la diversitat. L’espai acollirà activitats culturals i esportives. Tots els actes que organitza l’entitat són inclusius.

Les entrades ja estan a la venda al web de Suma+.

Comentaris
To Top