Publicitat
Nadal

Fira d’atraccions i activitats de Nadal al Parc Central del Vallès

Fira Nadal Sabadell

Sabadell celebra el Nadal al Parc del 17 de desembre al 9 de gener

Fira Nadal al Parc Central del Vallès, a Sabadell / Lluís Franco

Atraccions, carters reials i la visita del Pare Noel. El Parc Central del Vallès s’ha convertit en un nou escenari de la màgia nadalenca i acull el Nadal al Parc, que s’ha posat en marxa aquest divendres 17 de desembre i s’allargarà fins el dia 9 de gener. D’11 a 14h i de 16.30h a 19.30h la fira estarà oberta al públic. I divendres i dissabte, fins a les 23h.

L’esperit del Nadal el portarà el Pare Noel, que visitarà el parc el 17, 18, 19 i 23 de desembre durant la tarda i el Carter Reial, que hi serà els dies 28, 29, 30, 2, 3 i 4. El dia 7 se celebra el dia dels infants, i tindran 2×1 en totes les atraccions. El 23 de desembre es durà a terme una recollida solidària d’aliments pel Rebost Solidari, i els participants també disposaran de descomptes. De la mateixa manera, el dia 3 de gener tindrà lloc una recollida de joguines.

Fira Nadal Sabadell

Fira Nadal al Parc Central del Vallès, a Sabadell / Lluís Franco

Fira Nadal al Parc Central del Vallès, a Sabadell / Lluís Franco

D’altra banda, divendres 17 s’inaugura la Fira d’Artesans de Nadal de Sabadell (FANSA) al passeig de la plaça Major, que s’allargarà fins al 5 de gener. Els artesans obriran les seves paradetes de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h. El 25, 26 de desembre i l’1 de gener les parades romandran tancades.

Publicitat
Comentaris
To Top