Publicitat
Diners

Impulsen eBouclé, una nova botiga ‘on-line’ amb marques de roba ètica i sostenible

eBouclé té una comissió per cada peça de roba venuda a través de la plataforma / DS

Des de fa una mica més de dos mesos, una sabadellenca i dues castellarenques han llançat eBouclé, una botiga on-line que aglutina diverses marques de roba sostenible i ètica. La plataforma digital aposta per l’slow fashion, és a dir, aquell tipus de moda respectuosa amb el medi ambient i que s’allunya del consum compulsiu. eBouclé té una comissió per cada peça de roba venuda.

Tres marques sabadellenques

Mariona Ruz, Anna Fontanet i Clara Farell feia mesos que ideaven eBouclé. De fet, la inversió inicial ha sigut pràcticament inexistent. Amb els seus propis coneixements han creat la plataforma i només han fet una petita inversió en publicitat.

Les fundadores d’eBouclé / CEDIDA

No obstant això, de cara el 2022 busquen aconseguir una inversió per a fer més gran eBouclé. “És un model de negoci que necessita finançament per donar-lo a conèixer”, explica Mariona Ruz. Dit això, la plataforma compta, fins ara, amb 20 marques de roba, tres de les quals són de Sabadell (Ingel Brand, Poems i Hugo Dax). “Totes elles tenen valors ètics i aposten per la sostenibilitat. La roba és més cara que en les grans plataformes, però és de més qualitat”, esposa Ruz.

La intenció de les fundadores d’eBouclé és que la plataforma ajudi a crear sinergies entre les marques, a banda de ser un espai on es puguin donar a conèixer. “Volem que col·laborin entre elles i que encetin nous projectes conjunts”, apunta Mariona Ruz. “El nostre propòsit és ser que eBoculé generi un impacte positiu pel planeta”, conclou Ruz.

Publicitat
Comentaris
To Top