Publicitat
Vallès

Els bombers localitzen una dona perduda a la Mola

Els Bombers de la Generalitat van completar amb èxit la recerca d’una excursionista el dia de Nadal

/Lluís Franco

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir 25 de desembre a primera hora de la tarda en la recerca d’una dona de 53 anys que s’havia perdut mentre pujava la Mola amb el seu gos. Va ser la mateixa dona que va alertar els Bombers a les 15.30 h, informant que s’havia desorientat i no trobava cap camí de retorn.

Immediatament, es van activar una dotació terrestre i l’helicòpter del servei, en què hi anaven efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE). La dona s’havia perdut en una zona amb molta vegetació, però a requeriment dels Bombers va poder enviar la seva ubicació a través d’un servei de missatgeria. Amb aquesta informació, els Bombers la van localitzar sana i estàlvia i la van poder evacuar en helicòpter fins a Can Pobla. Un membre del GRAE va baixar a peu amb el gos, també il·lès.

Publicitat
Comentaris
To Top