Nadal

FOTOS: L’espectacle Somriu al Nadal manté l’esperit festiu a Sabadell

L’espectacle Somriu al Nadal ha deixat bocabadat tothom qui s’ha acostat aquest dilluns a la plaça del Doctor Robert. Els espectadors han pogut descobrir els primers divertits personatges nadalencs de la proposta de l’Ajuntament de Sabadell, que han aparegut acompanyats de música i dansa.

Un d’ells és el Llaminer, el gran protagonista del Calendari d’Advent gegant que ha marcat el compte enrere fins a Nadal. Qui s’hagi perdut la funció tindrà moltes més oportunitats. Somriu al Nadal és un espectacle que es podrà veure cada tarda fins al 4 de gener, a la plaça del Doctor Robert.

Sabadell es prepara per descobrir el musical ‘Somriu al Nadal’ a la plaça del Doctor Robert

I qui ja ha gaudit de l’espectacle, pot repetir: cada dia aniran canviant les accions, els personatges i els números musicals. Es tracta d’una proposta de producció sabadellenca, amb música de Xasqui Ten i la participació d’escoles de dansa de la ciutat.

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top