Publicitat
Ciutat

Atendis aconsegueix 21.000 euros amb la 10a edició de la panera de Nadal

La botiga Xeviot és aparador de la panera solidària d'Atendis / CEDIDA

Enguany s’han venut 8.350 participacions, el rècord en la història del sorteig

La botiga Xeviot és aparador de la panera solidària d'Atendis / CEDIDA

La Fundació Privada Atendis ha aconseguit més de 21.000 euros amb la 10a edició del sorteig ‘Més que una panera’ de Nadal. L’esdeveniment solidari ja s’ha convertit en una tradició per la magnitud del premi i permet, a l’entitat, recollir fons per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris, amb discapacitat intel·lectual.

El sorteig s’ha celebrat aquest dimarts 28 de desembre davant de notari i el número guanyador ha estat el 0774. Qui tingui aquesta butlleta s’endú una panera de tot tipus de productes valorats en 7.500 euros. Durant la promoció del sorteig ha estat exposada a la botiga Xeviot de la plaça de l’Àngel i inclou premis com un dron, una bicicleta, patinets elèctrics, una smart-tv, xecs regal, un robot de cuina i una Nintendo Switch, entre altres. En total, enguany s’han venut 8.350 butlletes, el rècord en la història del sorteig.

Resultat del sorteig de la 10a panera d'Atendis / CEDIDA

Resultat del sorteig de la 10a panera d’Atendis / CEDIDA

A part del guanyador de la panera, deu números també han estat premiats amb un àpat en els restaurants col·laboradors de la iniciativa.

En total s’havien posat a la venda 10.000 butlletes amb l’objectiu màxim d’aconseguir 25.000 euros, ja que cadascuna costava 2,5 euros. Aquest any se n’han venut més que l’any passat, quan en total van ser 6.927.

La panera d’Atendis busca la complicitat de tota la ciutat per comprar material i ajudar a sufragar les despeses dels diferents centres de l’entitat, que atén unes 250 persones. Aquest any hi han col·laborat 111 establiments i els de l’agrupació de comerciants Sabadell Comerç Centre representen el 30% de les aportacions.

La Fundació Atendis sorteja una panera amb més de cinquanta productes

Publicitat
Comentaris
To Top