Publicitat
Diners

La cadena de perruqueries Beth’s Hair obre un local a Sabadell

Hair

L’empresa barcelonina, fundada el 2014, disposa de 22 centres repartits en diverses ciutats catalanes

L'establiment està situat al Passeig de la Plaça Major, 38 / CEDIDA

La cadena de perruqueries Beth’s Hair obre el seu primer establiment a Sabadell. Amb aquest nou local, situat al Passeig de la Plaça Major, 38, l’empresa barcelonina ja disposa de 22 centres repartits en diverses ciutats catalanes.

Beth's Hair

La perruqueria compta amb tot tipus de productes per la cura del cabell / CEDIDA

Beth’s Hair, amb seu a Barcelona i fundada l’any 2014, està especialitzada en el famós mètode Curly, una rutina capil·lar per a cabell arrissat. La cadena de perruqueries selecciona productes per a oferir als seus clients rutines personalitzades, amb marques com Cantu, Lola Cosmetics, Shea Moisture, entre altres. A més, ha dissenyat un manual d’iniciació al mètode que ofereixen gratuïtament a tots els seus clients.

Les notícies de Sabadell al teu Whatsapp

Publicitat
Comentaris
To Top