Ciutat

Els positius amb test d’antígens es podran notificar a la farmàcia

Una dona compra tests d’autodiagnòstic del coronavirus / VICTÒRIA ROVIRA
Una dona compra tests d’autodiagnòstic del coronavirus / VICTÒRIA ROVIRA

Les persones que donin positiu en un test d’antígens que s’hagin fet a casa (autodiagnòstic) podran notificar-lo per telèfon a 31 farmàcies de Sabadell, que activaran el circuit. Així, la farmàcia farà constar el resultat positiu de la covid-19 a la història clínica i això permetrà notificar els contactes estrets i tramitar la baixa laboral.

La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, ha anunciat la mesura davant de les altes incidències de casos de la sisena onada i ha remarcat que es posa en marxa amb caràcter temporal i complementari a les altres vies. D’entrada, la notificació es podrà fer a unes 1.300 farmàcies (la meitat de les oficines de Catalunya). Aquesta via està pensada per a persones asimptomàtiques o amb símptomes lleus.

Comentaris
To Top