EDITORIAL

Sobre les obres públiques

L’any 2022 ha començat amb un ritme frenètic a la nostra ciutat. L’edició d’aquest dissabte mostra que Sabadell, a poc a poc, avança. Ho veiem en termes urbanístics i en els equipaments, amb el començament de les obres del passeig de la Plaça Major i en la construcció de pisos de lloguer social a Can Llong. Una obra a càrrec de l’Ajuntament i l’altra, de la Generalitat. La represa de la inversió pública mostra dinamisme i se suma a la recuperació de l’activitat empresarial, cultural i esportiva de la ciutat. Paral·lelament, l’execució d’obra pública ens serveix per constatar que el teixit social i associatiu sabadellenc està viu.

L’anunci d’una plataforma única a les proximitats del tanatori per fer el balcó del Ripoll ha molestat el veïnat, que demana tenir aparcament a prop de casa. Ens agrada –i creiem que és sa– que hi hagi diversitat d’opinions. Esperem, pel bé de Sabadell, que els projectes d’espai públic i d’equipaments compleixin amb els terminis d’execució previstos. En els propers mesos, esperem avenços importants a la Gran Via i al Portal Sud, també al parc del Nord i als entorns del Mercat de Campoamor, entre altres indrets de la ciutat. Creiem que en tots aquests processos, les institucions han de tenir la determinació necessària per liderar els projectes i les obres. Sempre, això sí, escoltant el conjunt de la societat sabadellenca.

Publicitat
Comentaris
To Top