Publicitat
Ciutat

Mor un participant en la cursa de la Llanera

El participant ha patit un infart quan participava en la mitja marató de muntanya

Els membres de la organització han suspes la entrega de premis un cop han rebut notícies de l'incident/ Lluís Franco

Els serveis d’emergència han confirma la mort d’un dels participants de la Llanera Trail d’aquest matí. La víctima, de 42 anys, ha patit una aturada cardíaca quan creuava el kilòmetre 12 de la mitja marató de muntanya que organitza la Unió Excursionista de Sabadell, al voltant de les 10.30 hores del matí. Segons ha pogut confirmar el president de la UES, Josep María Manyosa, a aquest diari, la víctima ha patit l’incident en el tram de la cursa dins el terme municipal de Castellar. In situ, un bomber, també participant, l’hi ha aplicat maniobres de reanimació. Posteriorment, també ho farien els equips d’emergència que han acudit al lloc de l’incident, però no li han pogut salvar la vida. Segons el SEM, s’han desplaçat sobre el terreny una unitat convencional, un equip de coordinació i un helicòpter. Els tres equips han pogut iniciar les maniobres de reanimació.

Davant la confirmació de la defunció, l’organització ha neutralitzat la competició. Alhora, ha suspès l’entrega de premis a la plaça Sant Roc. Al voltant de les 13 hores, l’ambient a la plaça central de Sabadell havia deixat de ser festiu. Des de la Unió Excursionista, s’ha volgut remarcar els màxims condols per la família de la víctima.

Dol comú davant l’incident de la Llanera

Publicitat
Comentaris
To Top