Publicitat
Ciutat

Intent de robatori amb encastament en una empresa de mòbils a Sabadell

Intent de robatori a l’empresa tecnològica Astepimer, situada a la Zona Hermètica i dedicada a la distribució de telefonia i accessoris. Un grup format per 14 persones, a bord de tres cotxes d’alta gamma prèviament robats, hi han encastat aquesta matinada un Audi A6 per saquejar-ne l’interior. Les mesures de seguretat de la nau, però, han frustrat les intencions dels lladres.

L’empresa de tecnologia va patir un robatori amb el mateix modus operandi l’octubre de 2021 i havia reforçat extremadament les mesures de seguretat. Això ha impedit que els lladres poguessin accedir al material. A més, els delinqüents han comès una errada greu.

VÍDEO: Així va ser l’intent de robatori per encastament a Sabadell

Minuts abans d’intentar accedir a Astepimer, els lladres s’han equivocat de nau industrial i han encastat un dels tres vehicles amb què circulaven contra una altra empresa del mateix carrer. En el moment d’entrar-hi, han vist que no era el seu objectiu, ja que els interessaven mòbils i accessoris tecnològics.

Un minut després, a les 3.17h de la matinada, els delinqüents han encastat l’Audi A6 contra Astepimer. En aquest moment ha sonat l’alarma del local i Mossos d’Esquadra ja estaven advertits. Després, han topat amb les mesures de seguretat: darrere de la porta, hi havia instal·lades pilones que no han permès als lladres accedir a l’interior de l’empresa. Han necessitat encastar fins a tres vegades el vehicle, que ha acabat quedant bloquejat gràcies a una reixa metàl·lica de seguretat.

Cotxe encastat contra la nau industrail / D.S.

A l’interior de la nau, només hi han pogut accedir tres o quatre lladres, que han vist que encara hi havia una altra porta de seguretat que no els permetia accedir al seu objectiu. En aquest moment, i amb les patrulles policials a punt d’arribar, han decidit fugir.

L’Audi A6 que havien encastat ha quedat bloquejat i les 14 persones s’han hagut de repartir entre els dos vehicles. Els altres dos cotxes eren un Audi Q7 i un BMW X5.

“Vam estar a punt d’arruïnar-nos”

Es tracta de la mateixa empresa que ja va patir un robatori l’octubre de 2021, un saqueig que va comportar pèrdues de fins a 400.000 euros a la companyia. Els propietaris d’Astepimer asseguren que, en aquell moment, van afrontar la disjuntiva de “tancar o reforçar la seguretat, encara que fos necessari hipotecar-se”. Van optar per la segona opció. “Vam estar a punt d’arruïnar-nos”, recorden.

En el primer dels robatoris, els autors van ser sorpresos per la Policia Municipal, que els esperava a fora. Es va iniciar una persecusció per la C-58 i els lladres van poder escapar.

VÍDEO: Trets en una arriscada persecució policial de lladres a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top