Oci i cultura

Quim Masferrer actuarà a Sabadell a finals de mes

Quim Masferrer
Quim Masferrer actuarà el pròxim 26 de febrer / CEDIDA (CCMA)

L’actor i monologuista Quim Masferrer visitarà Sabadell per fer el seu monòleg Bona gent. El presentador d’El foraster actuarà al Teatre La Faràndula el pròxim dia 26 de febrer a les 20 h. Encara hi ha algunes entrades disponibles per a la funció.

En l’espectacle Bona gent el públic és el protagonista de la funció, que és diferent cada vegada que la fa. La proposta teatral està pensada d’una forma diferent a les obres més habituals, amb un guió pautat, el Bona gent està ideat per generar comunió amb l’espectador a través d’una improvisació.

Masferrer, un monologuista ambulant

Així mateix, en El foraster, Masferrer recorre Catalunya a la recerca de les particularitats dels poblets de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I un repte: fer un monòleg personalitzat davant de tots els veïns, fet a mida de cada poble i dels seus habitants. L’actor disposa només de 48 hores per conèixer el màxim de persones i després dur a terme el seu monòleg.

El resultat és un programa d’humor on els veïns són, al mateix temps, públic i protagonistes, i amb un format que combina els moments de monòleg amb les entrevistes i recerca dels personatges. El foraster és l’adaptació per a TV3 del format danès Comedy on the edge, que es va emetre al canal DR1 de Dinamarca.

Port del Comte té una mica de Sabadell

Comentaris
To Top