Vallès

Comencen les Passejades guiades pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Parc Natural Sant Llorenç Munt i l'Obac

Les activitats permeten conèixer, a través del guiatge d’experts, el ric patrimoni natural de la zona

Un any més la Xarxa de Parcs Naturals ha programat tots els caps de setmana de l’any activitats, agrupades amb el nom de Passejades guiades, als espais naturals que gestiona. El parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el parc natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, el parc de la Serralada de Marina i els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix són els primers a engegar les programacions. La resta ho faran al març.

El programa s’adreça a un públic general i familiar. Les passejades permeten conèixer, a través del guiatge d’experts coneixedors del territori, el ric patrimoni natural i cultural dels espais naturals que formen la Xarxa de Parcs Naturals. Sota demanda, el servei de préstec de la cadira Joëlette i d’altres materials d’accessibilitat, s’ofereix la possibilitat que en gaudeixin també persones amb mobilitat reduïda.

Caminades guiades, visites a coves, observacions nocturnes o d’aus migratòries i aus nidificants, sortides dedicades al paisatge geològic, a la fauna i la flora, i passejades de descoberta del patrimoni construït i sobre la petjada de l’ésser humà en el territori són algunes de les activitats que s’ofereixen en el marc dels programes de passejades guiades. Tots els itineraris són conduïts per persones que coneixen molt bé el territori i duren unes tres hores.

Comentaris
To Top