Publicitat
Ciutat

L’ascensor de Can Puiggener torna a estar en marxa

Ascensor de Can Puiggener,
Ascensor de Can Puiggener / V.ROVIRA

L’ascensor que connecta el barri de Can Puiggener amb la Gran Via torna a estar en marxa, dos mesos després. Després que el vandalisme fes inaccessible l’elevador, l’Ajuntament ha reparat la instal·lació, que havia quedat malmesa.

“S’ha dificultat molt la mobilitat al nostre barri. Impedeix que persones amb mobilitat reduïda o persones amb cotxet es puguin desplaçar”, detallen veïns afectats. Segons coincideixen, va deixar de funcionar en plena campanya de Nadal, “això dificultava que els veïns anessin a comprar al Mercat de la Creu Alta o a altres punts de la ciutat”, explica Manolo Corral, des de l’Associació de veïns de Can Puiggener.

Fonts municipals asseguren que l’Ajuntament està tramitant un contracte per reforçar quadre elèctric i fer altres actuacions per evitar el vandalisme. La reposició de peces i el reforç de la seguretat a la instal·lació ha tingut un cost de 10.000 euros.

L’ascensor es va posar en funcionament l’any 2012 per comunicar Can Puiggener amb la Gran Via. Una obra que tenia com a objectiu millora la connectivitat d’aquesta zona de la ciutat i facilitar el desplaçament a la gent gran o persones amb mobilitat reduïda.

Publicitat
Comentaris
To Top