Publicitat
Diners

ERC es reuneix amb la Cambra de Sabadell per assentar les bases de la nova llei concursal

Imatge de la reunió entre ERC i la Cambra de Sabadell / CEDIDA

La diputada d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea, es va reunir el passat dijous amb el president i el secretari general de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich i Eduard Borràs, per assentar les bases de la reforma de la llei concursal, que haurà d’aprovar el Congrés dels Diputats en les pròximes setmanes.

La intenció d’ERC és que la nova llei reconegui la Cambra com una entitat que pugui dur a terme tasques consultives, cosa que no passava fins ara. La llei concursal és el grup de normes que s’utilitzen per a regular els procediments concursals de les empreses, com pot ser la regularització dels pagaments pendents davant els deutors.

“Volem que el secretari de la Cambra comparegui al Congrés i expliqui que la llei els ha de tenir en compte. No és just que es tingui en compte a les patronals i sindicats i, en canvi, no a les cambres”, apunta la portaveu adjunta d’ERC a l’Ajuntament de Sabadell, Èlia Soriano-Costa, qui també va estar present a la reunió.

Publicitat
Comentaris
To Top