Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament comença a plantar 238 arbres al sud de Sabadell

arbres_sabadell_lluis_franco

El projecte de millora de l’arbrat urbà afecta una vuitantena de carrers dels set districtes de la ciutat

Arbres al carrer Tres Creus, al Centre / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell comença a plantar 238 arbres al districte 6. Aquesta actuació al sud de la ciutat forma part del projecte que des del gener passat ha començat a plantar 1.164 nous arbres. S’hi ha destinat una inversió de 800.000 euros.

Concretament, des de dilluns es van iniciar els treballs a diferents carrers del districte 6: de Concha Espina, de Pardo Bazón, de Josep Comas, de Goya, pg. d’Espronceda, de Fontanella, de Velázquez, de Manyans, rda. Pau Vila i Illa Sacra. En total, l’Ajuntament plantarà 238 unitats en aquesta zona, de les quals, el 50% es posaran ara, i el 50% a l’octubre, atès que s’aprofita l’estacionalitat.

El projecte de millora de l’arbrat urbà de Sabadell afecta una vuitantena de carrers dels set districtes de la ciutat. L’objectiu d’aquest pla és la millora de carrers arbrats, la plantació d’arbrat viari en escocells que actualment es troben buits i la substitució d’exemplars que presenten problemes de seguretat o salubritat per espècies més idònies.

Pel que fa a la reposició de nous exemplars, s’han escollit espècies que s’adaptin millor al medi urbà i a la climatologia de Sabadell i que contribueixen a la biodiversitat. A més, també s’han tingut en compte factors estètics i d’identitat.

Destinen 800.000 euros a plantar més de 1.000 arbres nous al conjunt de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top