Publicitat
Vallès

Dos joves entren a presó per violar una menor a l’exterior de la discoteca Waka Sabadell

discoteca waka sabadell

Tres agents de Mossos d’Esquadra d’incògnit van enxampar ‘in fraganti’ els dos nois, un dels quals menor d’edat

Imatge d'arxiu de la discoteca Waka Sabadell, situada a Sant Quirze del Vallès / VICTÒRIA ROVIRA

Dos joves han entrat a presó per la violació d’una menor d’edat a l’exterior de la discoteca Waka Sabadell, consumada poc després de la mitjanit de dissabte a diumenge, 6 de març. Tres agents de Mossos d’Esquadra d’incògnit van enxampar els dos nois, un dels quals menor d’edat.

Els agents de Mossos d’Esquadra eren a l’exterior de Waka i van rebre l’avís d’algú que havia vist que el comportament dels dos nois era sospitós. Els policies van fer cas a l’advertència i es van trobar, a escassos 100 metres del local, un dels joves consumant la violació. L’altre forçava físicament la noia perquè no pogués escapar, com a cooperador necessari.

La magistrada ja ha demanat vídeos de l’exterior i de l’interior de la discoteca. Per altra banda, la defensa de la víctima estudia implicar judicialment en el cas la discoteca Waka. El menor d’edat ha entrat en un centre penitenciari de menors.

Segona agressió sexual de 2022 a Waka

És la segona agressió sexual a la discoteca de Sant Quirze del Vallès que ha transcendit en menys d’un mes. El 12 de febrer, Mossos d’Esquadra van detenir un menor d’edat per agredir sexualment una noia a l’interior del local. Una amiga de la víctima va intentar evitar-ho i va rebre un cop de puny de l’agressor.

L’Ajuntament de Sant Quirze ha expressat repetidament que la discoteca causa múltiples molèsties al municipi. Alhora, ha demanat en diverses ocasions ajuda al departament d’Interior per augmentar-hi la seguretat.

De fet, el Consistori ha denunciat per delicte d’odi el local per les agressions a joves per part del personal de seguretat, com la del jove barceloní de 24 anys apallissat. Algunes, com el cas d’un jove colombià, presumptament racistes.

Rep les notícies del Diari de Sabadell a través de WhatsApp

Publicitat
Comentaris
To Top