ESPORTS

Miki Lladó deixa el CE Sabadell i se’n va als Estats Units

Després de tres anys notables a Sabadell, Miki Lladó buscarà nous reptes per a continuar creixent professionalment.

Miki Lladó en el Municipal d'Olimpia | LL Franco

Noves experiències. Miki Lladó deixa de formar part de l’àrea internacional del Centre d’Esports Sabadell ja que s’incorpora a l’empresa APFC Soccer, institució del nord d’Amèrica dedicada a la formació i metodologia futbolística.
Després d’uns anys magnífics de Lladó en el club català, el jove entrenador va prendre la decisió de canviar d’aires per a continuar creixent professionalment. Durant l’últim temps va estar als Estats Units treballant i formant-se, però finalment es mudarà al país nord-americà.
Miki va arribar en 2019 al CE Sabadell a priori per a dirigir dos mesos al juvenil ‘B’. No obstant això, va acabar sent durant dues temporades l’entrenador del juvenil ‘A’ amb el qual va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor, sumat a històriques victòries en camps com el Joan Gamper, davant del FC Barcelona. A més, durant el segon any aconsegueix la millor classificació del club a la categoria, acabant en cinquè lloc dins de la taula.
En l’estiu del 2021 va passar a l’àrea internacional del club, amb la intenció de potenciar a la institució des d’aquest sector. Durant aquesta temporada 2021-22 es va fer càrrec durant tres dies del primer equip del Sabadell, des de la destitució d’Antonio Hidalgo fins a l’arribada de Pedro Munitis. Finalment, el club arlequinat ha donat aquesta setmana la notícia en la que anuncia que Miki Lladó no continuarà dins del club ja que ho farà en la reconeguda institució dedicada a la formació futbolística.

Comentaris
To Top