ESPORTS

El sabadellenc Jordi Molins, nou vicepresident de la Federació Catalana d’atletisme

Jordi Molins amb Mercè Rosich

Serà el responsable de l’Àrea Econòmica i el seu objectiu és “generar més recursos i ingressos”

Jordi Molins al costat de la nova presidenta de la Federació, Mercè Rosich / CEDIDA

Victòria contundent. La candidatura de Mercè Rosich es va imposar de manera aclaparadora a la continuista de Joan Villuendas (53 vots contra 32) a les eleccions de la Federació Catalana d’atletisme i d’aquesta manera, el sabadellenc Jordi Molins, actual vicepresident de la Joventut Atlètica Sabadell, es convertirà en el nou vicepresident de la junta directiva de l’ens federatiu, tal com va avançar el Diari de Sabadell. Ho farà com a màxim responsable de l’Àrea Econòmica.

Després de perdre les anteriors eleccions per només un vot, l’opció encapçalada per Mercè Rosich ha convençut els clubs catalans per fer un canvi de rumb. Així ho entén Jordi Molins, satisfet amb el gran resultat assolit a les urnes: “Teníem bones sensacions i s’han confirmat totalment. Durant la campanya hem visitat a tots els clubs per explicar-los el programa i penso que hi havia ganes de fer un canvi després de molt temps amb la mateixa junta directiva. Que entrés gent nova, dinàmica i amb idees noves, això és el que representa la nostra candidatura”, afirma el sabadellenc.

Candidatura Rosich, amb Jordi Molins

L’equip de Mercè Rosich, amb el sabadellenc Jordi Molins / CEDIDA

Un dels principals objectius serà fer “un pas endavant en l’àmbit digital i les xarxes. La Federació s’havia quedat encallada en aquest aspecte i la comunicació és un factor clau ara mateix, sobretot pensant que tenim molta gent jove entre els atletes i necessitem comunicar en el mateix llenguatge. La idea és millorar el web i oferir uns serveis àgils als clubs”. Considera també molt important que l’equip directiu està integrat per representants de “totes les comarques. Encara que el món atlètic està molt centralitzat a la zona de Barcelona, tenim molts altres clubs: volem escoltar les seves necessitats i ajudar-los”.

Finalment, la presidenta Mercè Rosich li ha assignat al Jordi la parcel·la econòmica, un repte que accepta encantat i amb un objectiu molt clar: “hem de ser capaços de generar nous recursos per poder fer més coses. La situació econòmica de la Federació és equilibrada i això és molt rellevant perquè no partim d’un dèficit. Però entenem que això ha estat possible perquè s’han deixat de fer coses. Nosaltres tenim la sensació que hi ha molts camps a explorar per sumar espònsors, patrocinadors i augmentar ingressos que repercutirien en els clubs i a millorar el nivell competitiu de la Federació”.

Jordi Molins serà l’únic representant sabadellenc en l’ens federatiu de la Federació, agafant el relleu de l’històric Josep Maria Antentas, que estava en l’altra candidatura. De totes maneres, Molins vol deixar clar que “m’agradaria comptar d’alguna manera amb la col·laboració del Josep Maria perquè és una de les persones que més sap d’atletisme de Catalunya, té una enorme experiència en comitès internacionals i esdeveniments i aquí es tracta de sumar”. Molta feina al davant.

El sabadellenc Jordi Molins, en una candidatura a la Federació Catalana d’Atletisme

Comentaris
To Top