ESPORTS

El Sabadell fitxa l’internacional senegalès Lamine Gassama

Lamine Gassama

És una “oportunitat de mercat” que va fer carrera a l’Olympique de Lyon i Lorient i va disputar el Mundial de Rússia

Lamine Gassama amb Bruno Batlle i Miguel de Hita / CEDIDA

Fitxatge per sorpresa. El Sabadell ha aprofitat la fitxa lliure per incorporar l’internacional senegalès Lamine Gassama com a “una oportunitat de mercat”. Es tracta d’un futbolista de 32 anys de recorregut per banda dreta, com a defensa o carriler i ve per pal·liar la baixa persistent d’Alfred Planas, qui podria ser baixa gairebé fins a final de temporada perquè pateix una pubàlgia.

Gassama no tenia equip ara mateix, però arriba avalat per una notable trajectòria. D’origen francès – va néixer a Marsella – i guineà (té tres nacionalitats) va disputar el Mundial de Rússia de l’any 2018 amb Senegal. En total ha vestit en 47 ocasions la samarreta del combinat senegalès.

Les seves millors temporades van ser a l’Olympique de Lyon, entre el 2008 i 2012, disputant la Champions, però també va oferir un excel·lent rendiment en un altre equip francès, el Lorient (4 temporades) on va anotar el seu únic gol com a professional. Posteriorment, va apostar pel futbol turc, jugant en el Alanyaspor i el Göztepe. Ara ha sorgit l’oportunitat del Centre d’Esports fins a final de temporada i vol demostrar que encara pot oferir un bon rendiment. Caldrà veure, això sí, en quines condicions físiques arriba i quan podrà debutar a la competició. Un reforç d’última hora per a Pedro Munitis.

Comentaris
To Top