Diners

La cadena de supermercats Primaprix inaugura el seu primer establiment a Sabadell

Primaprix Sabadell
La nova botiga està situada a Via Sabadell / LLUÍS FRANCO

La cadena de supermercats low cost Primaprix inaugura aquest dijous el seu primer establiment a Sabadell. El nou local està situat al Parc Comercial Via Sabadell i compta amb una superfície de 400 metres quadrats.

Primaprix es proveeix amb els excedents de fabricació de les marques, productes descatalogats i liquidacions. Gràcies a això, en els seus supermercats s’hi poden trobar nombroses ofertes i descomptes en diferents marques i productes. La cadena va ser creada fa uns vuit anys a la Comunitat de Madrid i en l’actualitat ja disposa de més de 150 botigues.

La nova botiga de Wala a Sabadell obrirà la setmana vinent


Amb l’obertura del nou establiment de Primaprix i la nova botiga de Wala, el Parc Comercial Via Sabadell compta ja amb més de 20 comerços en total.

Imatge de l’exterior de la botiga de la cadena de supermercats ‘low cost’ / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top