ESPORTS

Primer entrenament de Lamine Gassama amb el Sabadell

Lamine Gassama

L’internacional senegalès ha participat amb normalitat en la sessió celebrada a les instal·lacions de Sant Oleguer

Lamine Gassama durant l'entrenament d'aquest dimecres / Lluís Franco

L’últim fitxatge del Centre d’Esports, Lamine Gassama, ha realitzat el primer entrenament com a jugador arlequinat a les instal·lacions de Sant Oleguer. L’analista del cos tècnic, el francès Josselin Juncker, s’ha encarregat de donar-li les primeres consignes per una qüestió d’idioma abans de començar l’entrenament. Gassama ha estat rebut pels seus nous companys amb el clàssic passadís i copets al cap en un gest simpàtic.

Després de superar la revisió mèdica i pendent de la presentació oficial, l’internacional senegalès ha participat amb relativa normalitat en tots els exercicis. Cal recordar que des de finals de la passada temporada no juga cap partit oficial i el seu estat físic és la principal incògnita. De totes maneres, sembla que s’ha cuidat força durant aquest temps i podria estar aviat a disposició de Pedro Munitis. Aquest diumenge, contra el Real Madrid Castilla, serà encara molt precipitat.

Lamine Gassama rebut pels seus nous companys / Ll. Franco

Com explicava el periodista Antonin Vabre, de Canal Plus Àfrica, al Diari de Sabadell, es tracta d’un futbolista amb una gran potència i la seva principal virtut és la capacitat d’adaptació i el seu sentit col·lectiu. Ha estat sempre peça important en tots els equips on ha jugat, destacant la seva carrera a l’Olympique de Lyon i el Lorient a la lliga francesa a més de la seva trajectòria internacional amb el Senegal, protagonista en un Mundial i dues edicions de la Copa d’Àfrica. Encara no descarta tornar a la selecció si es classifica pel Mundial de Qatar. Per això vol aprofitar l’oportunitat que li ha brindat el Sabadell de tornar al futbol professional.

“Gassama és un jugador molt fort físicament i amb gran sentit col·lectiu”

Comentaris
To Top