Diners

El sabadellenc Roger Serra, nou director general de la Fundació .cat

Roger Serra Fundació .cat

L’empresari, que ha estat nomenat en el càrrec per unanimitat, substituirà al doctor Francesc Giralt

Roger Serra és un dels socis de l'empresa sabadellenca Dauapps / CEDIDA

L’empresari sabadellenc Roger Serra és el nou director general de la Fundació .cat en relleu de Francesc Giralt, qui ha ocupat el càrrec des de febrer de 2018. La patronal de l’entitat sense ànim de lucre ha decidit el nomenament per unanimitat després d’un procés públic de lliure concurrència.

Serra, de 43 anys, ha desenvolupat la seva activitat professional entre Europa i Àsia, primer treballant com a professor associat de Relacions Institucionals a la UAB i, més tard, amb tasques de recerca i investigació a la Xina i altres països asiàtics. Els darrers anys ha centrat la seva activitat en la direcció general d’una empresa de desenvolupament d’aplicacions i pàgines web, anomenada Dauapps, de què també n’és co-fundador.

Amb l’elecció de l’empresari sabadellenc com a gerent l’entitat pretén donar continuïtat al mandat de Francesc Giralt en què l’organització, segons asseguren des de Fundació .cat, ha fet un salt endavant, tant qualitatiu com quantitatiu. Els objectius d’aquesta nova etapa són mantenir el .cat “com el domini cultural més important del món”, alhora que iniciar noves aliances, línies d’activitat i projectes fundacionals que permetin a la Fundació .cat continuar donant suport a la transició digital dels territoris de parla catalana.

Comentaris
To Top