Publicitat
EL PERSONATGE

Esteu a favor de la vaga dels docents?

Trenta escoles públiques. Són els centres de Sabadell que estan fent costat a la vaga convocada pels sindicats de professors. L’avançament de l’inici de curs només ha estat el detonant del malestar del professorat.

Gine Roxana: “No entenc alguns dels motius”

La Gine Roxana, mare d’un alumne de l’Escola Industrial, no està d’acord amb alguns dels motius de la vaga, com ara el de la defensa de la immersió lingüística, i creu que no tindrà recorregut.

Núria Estany: “Si volen que l’educació millori, han de protestar”

“El conseller Cambray no ha tingut en compte els alumnes”. Per la seva banda, Núria Estany, qui els seus fills estudien a l’Escola Enric Casassas, critica que els canvis que vol fer el Departament d’Educació “perjudiquen” els alumnes. És per això, que ella està “totalment” a favor de la vaga dels docents. “Entenc que protestin si volen que l’educació millori. Els mestres defensen els seus drets, però també volen que els infants aprenguin en les millors condicions possibles”, assenyala. Amb tot, Estany opina que cal més “comunicació” entre el Govern i les escoles.

Marta Puigdomènech: “Sí, els mestres tenen raó amb allò que reivindiquen”

La sabadellenca Marta Puigdomènech també considera que la vaga de mestres té “motius suficients” al darrere. “Tenen raó amb pràcticament tot allò que es queixen”. Tanmateix, ella reconeix que no veu que el conflicte tingui una solució fàcil. “Encara que la vaga tingui ressò, veig difícil que Educació escolti totes les queixes del professorat”, lamenta. De moment, el Departament recula i permetrà que els centres educatius que ho sol·licitin puguin mantenir el currículum el curs vinent Ara bé, el conseller Cambray es manté inflexible amb l’avançament del curs escolar.

Publicitat
Comentaris
To Top