Ciutat

Mor un ciclista atropellat per un conductor drogat a la carretera de Terrassa a Castellar

Un ciclista de 44 anys ha mort aquest matí a la C-1415a, entre Terrassa i Castellar (a l’altura de Can Font), atropellat per un conductor que ha donat positiu en el control de drogues. Els Mossos d’Esquadra han detingut al conductor i han obert una investigació per aclarir els fets. L’alerta activada a les 8 hores d’aquest matí informava d’una col·lisió entre dos turismes i tres ciclistes implicats al punt 20,8 de la C-1415.

Les fonts policials han determinat que a conseqüència del xoc ha mort un dels ciclistes, un home de 44 anys i veí de Terrassa. Alhora, hi ha hagut un segon ciclista ferit crític i traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell i un tercer ciclista ferit menys greu i traslladat a l’hospital de Terrassa.

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, també hi ha treballat la Policia Local. La carretera ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 11.40 h

Comentaris
To Top